Saunat

Sauna Tampere – Monipuoliset saunatilat Tampereen keskustan tuntumasta

Tampere on tunnettu saunakaupunki. Tampereen saunat sijaitsevat mitä upeimmilla paikoilla, kuten Saunaravintola Kuuman rentouttamiskeidas raikkaan Pyhäjärven rannalla. Meiltä löytyvä erikoisuus on savusauna Tampereen keskustan tuntumasta, jota et kaikkialla pääse kokemaan.

Sauna Tampereen paraatipaikalta Laukontorilta löytyy Saunaravintola Kuumasta. Kaupungin kuumimmat löylyelämykset ja upeat maisemat pääset kokemaan puulämmitteisessä saunassa tai modernissa savusaunassa. Olitpa sitten himosaunoja tai nautit löylyistä satunnaisesti fiiliksen mukaan, saunamme palvelevat juuri sinua.

Sauna Tampere, ihmisiä Kuuman saunassa

Kuuman saunat ja palvelut

Kuumassa on kaksi yleistä sekasaunaa, jotka odottavat saunojia aina aukioloaikojemme mukaisesti. Saapuessasi voit ostaa saunarannekkeen ravintolan kassalta, siirtyä kenkänarikan kautta pukuhuoneisiin ja siitä yleisiin pesutiloihin, joissa liikutaan uima-asuun tai pyyhkeeseen kiedottuna. Mikäli omat tykötarpeet jäivät kotiin vuokraamme kassalta pyyhkeitä, uikkareita ja saunatossuja 3 €/kpl.

Saunan terassille pääset vilvoittelemaan ja Ratinan suvannossa pulahdus on mahdollista ympärivuotisesti. Terassin luukulta voit ostaa saunajuomia ja nauttia niitä maisemia ihaillen, saunat ovat myös anniskelualuetta. Huomaathan, että myös keittiömme palvelee saunojia mielellään ja saunan jälkeen voitkin nauttia upeissa maisemissa vielä monipuolisen lounaan tai herkullisen illallisen.

Mikäli etsit löylyjen lisäksi Tampereelta saunatiloja, voit kääntyä puoleemme. Mukavien löylyjen lisäksi voit vuokrata monipuoliset tilamme erilaisiin ryhmätilaisuuksiin. Sauna Tampereen keskustan läheisyydestä, tilaisuuteesi sopivat tilat sekä ruokailu onnistuvat kaikki kätevästi saman katon alla.

Kuuman porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi testaamaan saunan ja uinnin kokonaisvaltaisia terveysvaikutuksia!

Sauna Tampere, Kuuman terassilta pääset sujuvasti uimaan

Hinnasto

Arkisin ennen klo 17 12€
Arkisin klo 17 jälkeen 17€
Lauantaisin & sunnuntaisin 17€
Pyyhe- ja uimapukuvuokra 3€

Kuuman rakastettu aamusauna teki paluun!

Nyt pääset nauttimaan aamusaunasta tiistaista perjantaihin 6:30 alkaen, tarjolla myös entistä monipuolisempi aamiainen. Muista varata paikkasi ajoissa varauskalenterin kautta. Aamusauna jää kesätauolle 30.4 jälkeen.

Saunojen aukioloajat

Maanantai 11-21
Tiistai 11-21
Keskiviikko 11-21
Torstai 11-21
Perjantai 11-22
Lauantai 12-22
Sunnuntai 12-21
17.06.2024Saunat yksityiskäytössä klo 16:30 alkaenSuljettu
21.06.2024Juhannusaatto, avaamme klo 12