Ravintola

Elämyksellinen ravintola Tampereen Laukontorilla

Tärkeä osa Saunaravintola Kuuman tarjoamaa moniaistista elämystä on herkullinen ruoka. Saunaravintola Kuuman ruokafilosofia perustuu pohjoismaisiin puhtaisiin makuihin, höystettynä pienillä yllättävillä twisteillä. Sesonkien mukaan vaihtuva ruokalista on suunniteltu sosiaalisen syömisen ympärille, joten menua kannattaa tulla maistelemaan koko porukan voimin – perheen, ystävien tai vaikka työpaikan tiimin kanssa.

Varmista onnistunut ilta ja varaa pöytä ennakkoon. Yläkerran pöytäpaketteja voi tiedustella osoitteesta myynti@noho.fi

Tervetuloa ravintolaan Tampereen keskustan tuntumaan

Ravintolaamme voit piipahtaa sekä nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan että pikaiselle lasilliselle iltakävelyn lomassa. Ravintolamme herkkuja voit nauttia sekä sisätiloissa että ulkona kaksikerroksisella terassillamme, jonka toinen kerros on katettu ja lämmitetty. Terassilta aukeaa upea järvimaisema rakkaalle Pyhäjärvellemme.

Tutustu ravintolan uusimpaan menuun.

Ravintolan aukioloajat

Maanantai 11-23
Tiistai 11-23
Keskiviikko 11-23
Torstai 11-23
Perjantai 11-00
Lauantai 11-00
Sunnuntai 12-22

Ruokapaikka Tampereelta palveluineen

Tampereelta ravintolaa saa etsiä upeammalta paikalta, kuin Laukontorilta. Saunaravintola Kuuma sijaitsee järven rannalla Laukontorilla, Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä. Meille on siis erinomaiset kulkuyhteydet ja helppo tulla pidemmästäkin matkasta. Lisäksi sekä Laukontorilta että sen läheiseltä Nalkalantorilta löytyy runsaasti pysäköintitilaa, mikäli matkustat mieluiten omalla autolla.

Ravintolamme tunnetaan erittäin hyvän ruuan ja palvelun lisäksi laadukkaista juomavaihtoehdoistaan. Valikoimastamme löydät runsaasti erinomaisia viinejä sekä omaperäisiä cocktaileja. Mikäli ruokaravintolat Tampereella on jo koluttu ja erikoisempi juomamaailma kiinnostaa, tutustu Saunaravintola Kuuman ruokalistalle suunniteltuun viini- ja cocktail-listaan.

Illallisen lisäksi meillä tarjoillaan arkipäivisin maistuva ja runsas lounas. Herkullinen lounas sisältää myös alkusalaatin ja kahvin, joten makuelämyksen lisäksi saat varmasti myös vatsasi täyteen. Lounasta voit nautiskella aina maanantaista perjantaihin klo 11–14.30. Katso uusin lounaslistamme.

Jos ihastuit Saunaravintola Kuuman upeisiin puitteisiin ja ravintolamme loihtimiin herkkuihin, voit järjestää meillä myös yksityistilaisuuksia, juhlia ja yritystapahtumia. Ryhmätilaisuuksia varten voimme tarvittaessa järjestää cateringin lisäksi myös muun oheisohjelman ja muun muassa äänentoisto erilaisia musiikkiesityksiä varten onnistuu. Tutustu vaihtoehtoihimme ryhmätilaisuuksia varten.

Huomasitko, että meiltä saat nyt myös lahjakortteja sekä ravintolaan että saunaan! Osta lahjakortti helposti netistä ja ilahduta nautiskelun ystävää tarjoamalla kokemus hyvässä ravintolassa Tampereella.