Juhlatilat

Juhlatilat Tampere – Saunaravintola Kuuma

Juhlatilat Tampereella löytyy hyvien kulkuyhteyksien ja upeiden järvimaisemien keskeltä Saunaravintola Kuumasta. Saunaravintola Kuuman monipuolisissa tilavaihtoehdoissa järjestät omien tarpeidesi mukaan niin häät ja syntymäpäivät, sukujuhlat ja pikkujoulut kuin yritysjuhlatkin sekä isolla että pienellä porukalla. 

Saunaravintola Kuuma sijaitsee häkellyttävän upeissa maisemissa Pyhäjärven rannalla. Kauniina kesäpäivänä voit paistatella auringossa kahteen kerrokseen ulottuvalla terassillamme, kun taas talvisina iltoina voit nauttia tähtien tuikkeesta sekä rauhoittavasta veden liplatuksesta. Etsiessäsi juhlapaikkaa Tampereelta, et juuri idyllisempää maisemaa voi löytää. 

Lasitettu ja lämmitetty kattoterassi

istuvaan illalliseen jopa 120 henkilöä, rentoon illanviettoon 200 henkilöä maksimissaan.

suurempiin juhliin, kuten yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin ja häihin.

varustelu mahdollistaa musiikkiesitykset ja muut ohjelmanumerot.

monipuolinen ja mukautuva tila, jossa mahtuu myös tanssimaan.

videotykki ja valkokangas, tarvittava av-tarpeisto.

Mikrofoni vuokrattavana tilaisuuksiin.

Pöytävaraus ravintolasta

ihanteellinen alle 10 henkilön seurueelle

sopii yllättäviin tilanteisiin ja rentoihin juhliin

ruokailun lisäksi voit tulla vain lasillisille tai yhdistää illanviettoon saunan

Monipuoliset juhlapaikat Tampereen keskustan läheisyydestä

Juhlatilat Tampere | Monet juhlapaikat Tampereella voivat sijaita melko kaukana kaupungin hälinästä. Saunaravintola Kuuman sijainti onkin täydellinen yhdistelmä keskustan vilskettä ja luonnon rauhaa. Sijaitsemme upeassa miljöössä Pyhäjärven rannalla, Tampereen Laukontorilla. Laukontori on Tampereen keskeisimpiä paikkoja ja sinne on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialta lähiseuduilta. Lisäksi sekä Laukontorilla että sen läheisellä Nalkalantorilla on runsaasti pysäköintitilaa isompaakin vierasjoukkoa varten. Vieraidesi on siis helppoa ja vaivatonta saapua paikalle, mutta pääset silti nauttimaan yksityisestä tunnelmasta sekä kauniista maisemista.

Palvelut juhlaasi

Erinomainen keittiömme loihtii herkut juhlaasi. Ravintolamme on erikoistunut pohjoismaiseen gastronomiaan ja puhtaisiin makuihin, yhdistettynä yllättäviin twisteihin. Ruokalistamme pohjautuu ennen kaikkea ajatukseen hitaasta nautiskelusta ja sosiaalisesta syömisestä yhdessä läheistesi kanssa. Inspiroidu vaihtuvasta ruokalistastamme tai ehdota omia toiveruokiasi – juhlanne menu voidaan laatia juuri teitä varten.

Meillä on myös laaja viini- sekä cocktaillista, jolta vaativampikin nautiskelija löytää varmasti sopivan juomakokonaisuuden. Järjestämme myös cocktailkouluja, kysy lisää!

Meidän kauttamme voit varata myös DJ:n ja muut ohjelmanumerot juhliisi. Ota yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksistamme.

Juhlia voit siis Saunaravintola Kuumassa sekä rauhallisissa sisätiloissamme että tunnelmallisella terassillamme. Juhlien yhteydessä on myös mahdollista nauttia sekä perinteisen puulämmitteisen saunan että modernin savusaunan löylyistä, ja löylyjen välissä voit pulahtaa raikkaaseen Pyhäjärveen. Voit varata kauttamme vaikka pelkän ruokailun juhliisi, tai antaa meidän huolehtia koko juhlapaketista suunnitteluineen.

Varaa juhlatilat helposti

Saunaravintola Kuuma voi olla myös edullinen juhlatila Tampereelta, sillä juhlasi sekä niihin kuuluvat palvelut voidaan suunnitella täysin budjettisi mukaan. Aloita juhlien suunnittelu kertomalla meille ideastasi ja toiveistasi, niin voit keskittyä olennaiseen ja jättää järjestelyistä huolehtimisen meille.

Myös koirakaverit ovat meille tervetulleita.

Pyydä tarjous niin käydään tarpeesi yhdessä läpi ja suunnitellaan juuri teille sopivat juhlat!