Tiimipäivät

Tiimipäivät Tampereella Saunaravintola Kuumassa

Oletko vastuussa tiimipäivän suunnittelusta? Vuosittainen tiimipäivä Tampereella tiedossa, mutta sopivat aktiviteetit hukassa? Virkistyspäivät ja muut tilaisuudet niin työporukalle, asiakkaille kuin muille työyhteisösi sidosryhmille järjestyvät erinomaisesti Saunaravintola Kuuman monipuolisissa tiloissa.

Saunominen on sopivan rento ja mukava aktiviteetti, johon kaikkien on helppo osallistua. Saunominen ei myöskään vaadi erityisosaamista tai kovaa kuntoa, toisin kuin monet suositut virkistyspäivän ja tyky- tai tyhypäivän aktiviteetit. Voit halutessasi varata tilat omalle porukallesi ja yhdistää päivääsi muuta ohjelmaa tai jatkaa iltaa meillä muiden ohjelmanumeroiden ja musiikkiesitysten parissa. Saunaravintola Kuumassa järjestyy ikimuistoinen virkistyspäivä yrityksille.

Yksityistilaisuuksiin vuokrattavissa olevat tilamme:

Lasikabinetti

max 10 hengelle

sopii kokouksiin, neuvotteluihin, kickoff-tapaamisiin ja pieniin illanistujaisiin

täydellinen varustelu työympäristön tarpeisiin

Lasitettu ja lämmitetty kattoterassi

150–200 henkilölle suurempiin tilaisuuksiin

yritysjuhliin, virkistyspäiviin ja suuriin asiakastilaisuuksiin

varustelu mahdollistaa musiikkiesitykset ja muun erikoisohjelman

Ruokailu, erikoisohjelma, DJ ja muut lisäpalvelut onnistuvat myös meidän kauttamme.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä ja järjestetään teille unohtumaton tiimipäivä Tampereella.

Kokoustilat ja kickoff-päivät

Päivä Saunaravintola Kuumassa sopii sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Virkistyspäivä Tampereen Pyhäjärven rannalla yhdessä työyhteisösi kanssa sujuu mukavasti monipuolisen ohjelman merkeissä, kun yhdistät saunomisen, ruokailun ja muun yhdessäolon. Eri kokoiset tiimipäivät Tampereella sekä monia sidosryhmiä koskevat projektin aloitustapaamiset ja kickoffit sujuvat myös erinomaisesti, sillä Saunaravintola Kuuma sijaitsee erinomaisella paikalla Laukontorilla lähellä kaupungin keskustaa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sekä Laukontorilta että sen lähialueilta löytyy runsaasti pysäköintitilaa, jolloin kiireistäkin arkea viettävät matkustajat pääsevät nopeasti paikalle.

Yhdistä työporukkasi päivään sekä työ että huvi. Rennon tyylin moderneissa ja hyvin varustelluissa kokoustiloissamme vedät vaativankin koulutuspäivän, jossa syntyvät parhaat ideat ja ratkaisut. Päivääsi yhdistät helposti lounaan tai pitopalvelun, jolloin voit keskittyä täysin tehokkaaseen tiimityöskentelyyn. Kun kaipaatte taukoa työpäivän lomaan, voitte virkistäytyä lasillisella aurinkoisella terassillamme tai pistäytyä löylyissä. Sähkö- ja savusaunamme hellivät työn raskaan raatajaa, ja päivän kruunaa pulahdus puhtaan raikkaaseen Pyhäjärveen omalta laituriltamme.

Meillä onnistuvat myös suuremmankin kokoluokan pikkujoulut sekä kaikenlaiset ryhmätilaisuudet myös perheen ja ystävien kesken.