Pikkujoulut

Pikkujoulut Tampereella – nauti porukalla kaikkien aistien rentouttamiselämyksestä

Onko suunnitelmissasi pikkujoulut Tampereella? Meiltä löydät useita vaihtoehtoja pikkujoulujen järjestämiseen- Saunominen on ainakin jokaiselle suomalaiselle tuttua, joten siksi se on myös vaihtoehto yhteisöllisten ja rentouttavien pikkujoulujen aktiviteetiksi. Puulämmitteinen saunamme sekä moderni savusaunamme ovat vieraittesi käytössä.

Meillä järjestät pikkujoulut ilman saunaakin, sillä saat käyttöösi tilamme, pikkujouluruuat, DJ:n ja muuta pikkujouluohjelmaa Tampereella vaikka isommallekin porukalle. Laukontorilla sijaitseva Saunaravintola Kuuma on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, joten pikkujouluilijat pääsevät helposti paikalle.

Juhlatilat pikkujouluihin

Saunaravintola Kuuma tarjoaa useita tilaratkaisuja eri kokoisille ryhmille, niin firman pikkujouluihin tai pienen kaveriporukan kesken juhlistamiseenkin. Varattavissasi on seuraavat tilat yksityiskäyttöön:

  • Lasitettu ja lämmitetty kattoterassi, soveltuu istuvaan illalliseen 120 henkilölle, rennompaan illanviettoon jopa 200 henkilölle.
  • Lounge, soveltuu istuvaan illalliseen maksimissaan 16 henkilölle, rennompaan illanviettoon 20 henkilölle.

Kattoterassimme onkin juuri täydellinen suuriin firman pikkujouluihin, kun taas lounge sopii tunnelmaltaan intiimimpään ja rauhallisempaan illanviettoon. Molemmissa tiloissa nautiskelet rauhassa löylyjen jälkeen herkullisen pikkujoulumenun ääressä.

Pikkujouluruokailun pohjoismaiseen tyyliin tai vaikkapa henkilökuntaasi säväyttävän viinitastingin varaat helposti saunomisen kylkeen.

Pyydä tarjous niin tehdään juuri teille sopivat pikkujoulut!

Jos kaipaat pelkkää pöytävarausta, voit tehdä sen täältä!