Lounas

Lounas Tampere, Kuuman salaatti lohella, leipää ja roseviiniä

Paras lounas Tampereella
– tule ja koe puhtaat suomalaiset maut yllättävällä twistillä

Lounas jää kesätauolle 20.6. ja palaa jälleen elokuussa!
A la carte listamme on voimassa normaalisti aukioloaikoina.

Lounas Tampere | ”Upeita lounaita laadukkaista raaka-aineista herkullisten salaattien kanssa. Viihtyisä tunnelma ja huikeat näkymät!”
Kun etsit ruokapaikkaa Tampereelta, suuntaa Laukontorille. Voit nautiskella herkullisen aterian niin sisällä kuin ulkona.

Suursuosion saanut lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11–14.30.

Laukontori – upea miljöö ja ihana tunnelma

Lounas Tampere | Laukontorilla tarjoillaan paras lounas Tampereella. Saunaravintola Kuumassa voit nauttia kokonaisvaltaisesta elämyksestä piipahtamalla löylyissä ja pulahtamalla raikkaaseen Pyhäjärveen. Jos lounasaika lipui taas kiireessä ohi, tarjoaa erinomainen keittiömme ruokaa myös ilta-aikaan. Tule nauttimaan lasillinen milloin tahansa tai vietä ikimuistoinen illallinen pitkän kaavan mukaan.

Ryhmätilaisuudet Saunaravintola Kuumassa

Huomasitko, että meillä järjestät myös ryhmätilaisuudet? Olipa kyseessä yrityksen virkistyspäivä, syntymäpäivät, polttarit tai muu juhla, meillä on tilat ja palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi erityisen. Tutustu mahdollisuuksiin ja varaa vaikka koko kattoterassi omaan käyttöösi. Upea järvinäköala ja monipuoliset tarjoiluvaihtoehdot luovat täydelliset puitteet unohtumattomalle tilaisuudelle.