Kokoustilat

Kokoustila järvenrantamaisemalla Saunaravintola Kuumasta

Saunaravintola Kuuman varattavissa olevat tilat:

Lasitettu ja lämmitetty kattoterassi 50–200 henkilölle suurempiin yritystilaisuuksiin

Varaa pöytä ravintolasta pienemmälle porukalle, kun pidät rennon palaverin

Kokoustilat Tampere | Oletko järjestämässä kokousta, mutta sopiva kokoustila Tampereelta on vielä etsinnässä? Tervetuloa tutustumaan Saunaravintola Kuuman tilavaihtoehtoihin, joissa järjestät helposti kokoukset, seminaarit ja muut yritystapahtumat. Uniikki kokouspalvelukokonaisuus on täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan, aina pienistä kokouksista suurempiin tilaisuuksiin.

Etsitpä sitten pientä ja kompaktia kokoustilaa, joka tarjoaa täydellisen yksityisyyden, tai suurta tapahtumapaikkaa erityisempää yritystilaisuutta varten, Saunaravintola Kuumasta löydät tilaratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Erityisen hyvin vaihtoehtomme sopivat sinulle, jolla on hakusessa sauna ja kokoustilat Tampereelta samassa paketissa.

Kokoustilat Tampere

Saunaravintola Kuumasta löydät kokoustilat Tampereen keskustasta, sillä sijaitsemme aivan keskustan tuntumassa Laukontorilla. Laukontorille on erinomaiset kulkuyhteydet koko Pirkanmaan alueelta, ja sekä Laukontorilla että sen lähettyvillä Nalkalantorilla löytyy myös runsaasti pysäköintitilaa koko porukalle. Meille on siis helppoa löytää kauempaakin. Upeat tilat Pyhäjärven rannalla tarjoavat keskeisen sijainnin lisäksi tunnelmalliset järvimaisemat kokouspäivällenne. Tätä inspiroivampaa neuvottelutilaa Tampereelta saa siis etsiä.

Lisäpalvelut kokouspakettiisi

Meiltä saat myös muut kokousta tai muuta yritystilaisuutta varten tarvitsemasi lisäpalvelut, kuten suositun ravintolamme loihtimat herkut päivän ruokailua varten. Ravintolastamme voit napata helposti lounasta päivän työtehtävien ohessa, varata pöydän illallista varten tai voimme räätälöidä kokoustanne varten toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. 

Saunaravintola Kuumassa voit siis nauttia maistuvan lounaan neuvottelusi ohessa, virkistäytyä pitkän päivän jälkeen vielä saunaillan merkeissä tai juhlistaa koko illan musiikista sekä erikoisohjelmasta nautiskellen – räätälöimme juuri teidän näköisenne kokouspäivän. Saunaravintola Kuumassa järjestät kaikenkokoiset ryhmätilaisuudet aina häistä synttäreihin tai vaikka pikkujoulut työpaikan lisäksi omalle kaveriporukallesi. Kerro vain toiveesi.

Ota yhteyttä niin luodaan teidän yrityksellenne sopiva kokouspaketti!