Ryhmätilaisuudet

Juhlapaikka Tampereelta – järjestä ryhmätilaisuudet Saunaravintola Kuumassa

Suunnitteletko häitä vain lähipiirin kesken vai kummankin aviopuolison koko suvulle?
Etsitkö sopivan monipuolista juhlapaikkaa Tampereelta synttärien viettoa varten?

Saunaravintola Kuuma on monipuolinen juhlapaikka Tampereen Laukontorin laidalta,
jossa järjestät helposti monenlaiset ryhmätilaisuudet aina yritystapahtumista kaveriporukan pikkujouluihin.

Saunaravintola Kuumasta löydät tilat sekä pienelle että isolle porukalle:

Yksityislounge sopii 16 hengelle pieniin juhliin, illanviettoon tai kokouksiin

Lasitettu terassilounge

Lasitettu ja lämmitetty kattoterassi sopii jopa 150–200 henkilölle yritystilaisuuksiin, häihin ja pikkujouluihin

Varaa pöytä ravintolasta pienemmän porukan illanviettoa varten ja järjestä rennot häät ravintolassa Tampereen Laukontorilla

Yritystilaisuudet ja tykypäivät Tampereella

Saunaravintola Kuuman tilat sopivat erittäin hyvin kaikenkokoisiin yritystilaisuuksiin. Tiimipäivät, virkistyspäivät ja tykypäivät Tampereella sujuvat rattoisasti saunoen ja hauskan päivän kruunaa yhteinen illallinen Saunaravintola Kuuman keittiön loihtimalta ruokalistalta.

Tutustu tarkemmin kokoustilojen varusteluun sekä tiimipäivien mahdollisuuksiin ja vietä hauska virkistyspäivä Tampereen Pyhäjärven rannalla saunoen.

Hääpaikka Tampereen keskustan tuntumasta

Pienet ja isommatkin häät järjestyvät rattoisasti Pyhäjärven rannalla. Mieletön järvimaisema tarjoaa täydelliset puitteet unohtumattomaan kokemukseen. Kun ajatuksena on viettää pienet häät Tampereella, kasaa lähimmäisesi kokoon ja nauti intiimistä illanvietosta yksityisloungessamme. Joustavampia tilamahdollisuuksia kaipaava voi järjestää häät ravintolassa ja nauttia kiireettömästä illallisesta puhtaiden makujen äärellä. Suurempaa häätilaa Tampereelta etsiskelevä löytää sopivan tilakokonaisuuden yläkerran kattoterassiltamme.

Häitä varten voimme räätälöidä sopivan paketin aina ruokailuista erikoisohjelmiin ja musiikkiin. Tampereen hääpaikoista Saunaravintola Kuuma tarjoaa varmasti rennoimman elämyksen.

Juhlapaikka Tampereelta

Kun hakusessa on sopiva paikka rennoille synttäreille, suuntaa Saunaravintola Kuumaan. Voit järjestää Saunaravintola Kuumassa myös muut juhlatilaisuudet aina kaveriporukan illanvietosta pikkujouluihin. Kaikki ryhmätilaisuudet räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan – tilojen lisäksi järjestettävissä on kaikki juhlaan kuuluvat ruokailut, saunomismahdollisuus, erikoisohjelma ja DJ. Jos kaipaat vieläkin jotain säväyttävämpää, miten olisi viinitasting tai cocktail-koulu illan ohjelmanumeroksi?

Saunaravintola Kuumassa nautit uskomattoman kauniista järvinäköaloista suurella terassialueellamme. Upea miljöö ja pulahtamismahdollisuus raikkaaseen Pyhäjärveen tekevät tapahtumapaikasta ainutlaatuisen. Tampereen keskeisimmälle paikalle Laukontorille on erittäin hyvät kulkuyhteydet sekä runsaasti parkkipaikkoja, joten vieraidesi on helppoa ja vaivatonta saapua juhlapaikalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntipalveluun ja toteutetaan yhdessä teille täydellinen tilaisuus! Myyntipalvelu palvelee teitä arkisin maanantaista perjantaihin.

Voit tehdä pöytävarauksen kätevästi Dinnerbookingissa, tai kiireellisessä asiassa soittaa ravintolan numeroon 050 517 0564, joka palvelee ravintolan aukiolojen mukaan. Iso kiitos yhteydenotosta Saunaravintola Kuumaan.